Известие

Collapse
No announcement yet.

Некоректен "колега" във форума! asensi alfista

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Нали се разбрахме, че гърнето е като напудрена миска, която отвътре може да е пред разпад или обратното.
    Не се заяждам, просто не искам да заблудиш колегите.
    За гърнето е важно състоянието на пълнежа.
    пълнежа е цвете, отнасяй гърнето. 40лв е без пари направо.ще имаш за резерва
    точка

Comment

"Здраво" не означава ново.
      Изпускателната система на колата е като презерватива - не търпи повторна употреба.
      Мрънкане си е това. Дал си десет лева, какво толкова е станало. Не разбирам с какво колегата е виновен.
      Кофти късмет за него, че точно ти си бил в този случай.
      Ако бях аз, просто щях да му звънна и да му кажа, "колега, това за мен не е здраво гърне".
      Да не говорим, че за да има измама, трябва да има печалба от страна на измамника, а тук няма такава. Нещо повече, направил си е труда да свали гърнето.
      Написал си пълни глупости и голегата пуснал темата е АБСОЛЮТНО прав за себе си.....
      Щом продавача е казал, че гърнето е здраво, няма гнило, значи трябва да е точно такова......
      А колко струва старо гърне и как трябва да изглежда, тва въобще няма нощо общо с темата......
      И въобще не ми обяснявай, че за тия пари гърнето е супер..... Тва го решава този който плаща....

Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщение
      Е хубо де колегата коректен, с много плюсове...ми като е с много плюсове да изхвърли гърнето и да не се мъчи да вади пари от него, а той си казал "ееее имам 10000 плюса боли ме гъза за един минус.."
      А и тва гърне не ми се вярва той да си го сложи на неговата кола...а ако все пак е решил да вади пари от тва лайно да беше го описал подробно, а не да говори глупости, че тва било мокро, че нищо му нямало и така...
      Точно така.

Първоначално публикувано от aleck Покажи съобщение
      А тези форуми, не са ли за това да си помагаме..???????????
      Точно така колега, НО за голямо съжаление в БГ тва понятие е малко криворазбрано........
      Иначе доста колеги тук се опитват да помогнат, кой както и с каквото може....

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
      човек на който са му останали части в гаража или мазата и предпочита да ги разкара щото така или иначе няма да ги ползва пък и ще помогне на колега със същия автомобил.
      не някой прикрит търговец правещ бизнес във форума, ама иначе най-големия алфист се пише.
      ето примерно наскоро питам VFTI за масло. едно че обясни всичко подробно, но ми каза и от къде мога да купя същото което той предлага за да спестя от доставка. е, купих си от него и беше пратил и готина лепенка, да напишеш кога е сменено и да я лепнеш при двигателя

специално тоя изглежда не е щото виждаш че хората със знания и опит не пишат. тука е място за бизнес и общи приказки.

---------- Post added at 09:26 ---------- Previous post was at 09:23 ----------

щото прасчо при мен всичко след катализатора е един модул което са 2 гърнета. задното е капут, но средното беше ок. смених си целия модул, а здравото гърне свърши работа на колега. айде марш у блатото.
      Да така трябва да бъде......
      За съжаление повечето гледат да спечелят по някакъв начин, айде няма лошо......
      НО когато злоупотребяват с доверието на колегите, тогава ХИЧ НЕ Е ДОБРЕ......
      sigpic
      Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
      156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
      147 JTDm 140-Малката манекенка
      GT- JTDm 150

Comment

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
        Написал си пълни глупости и голегата пуснал темата е АБСОЛЮТНО прав за себе си.....
        Щом продавача е казал, че гърнето е здраво, няма гнило, значи трябва да е точно такова......
        А колко струва старо гърне и как трябва да изглежда, тва въобще няма нощо общо с темата......
        И въобще не ми обяснявай, че за тия пари гърнето е супер..... Тва го решава този който плаща....

Точно така.

Точно така колега, НО за голямо съжаление в БГ тва понятие е малко криворазбрано........
        Иначе доста колеги тук се опитват да помогнат, кой както и с каквото може....

Да така трябва да бъде......
        За съжаление повечето гледат да спечелят по някакъв начин, айде няма лошо......
        НО когато злоупотребяват с доверието на колегите, тогава ХИЧ НЕ Е ДОБРЕ......
        Да, и колегата е решил да не го плати, но си е платил риска, който е поел поръчвайки втора употреба.
        Не се изсилвай толкова с категоризацията на написаното от мен.
        Аз не виждам, проблем, нито измама. Виждам мрънкане, което е основателно само при покупка на чисто нови детайли и части.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

Да, и колегата е решил да не го плати, но си е платил риска, който е поел поръчвайки втора употреба.
          Не се изсилвай толкова с категоризацията на написаното от мен.
          Аз не виждам, проблем, нито измама. Виждам мрънкане, което е основателно само при покупка на чисто нови детайли и части.
          ДА и ако му се беше доверил напълно и ще трябваше да си го плати кат ПИЧ......

Миииии, не знам кво точно виждаш ти!!!!!
          НО проблема е в ДОВЕРИЕТО...
          Щом продавача праща различна от обещаната стока, значи е НЕ КОРЕКТЕН....

Щот доверие трудно се печели, а лесно с губи.....
          sigpic
          Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
          156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
          147 JTDm 140-Малката манекенка
          GT- JTDm 150

Comment

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
            ДА и ако му се беше доверил напълно и ще трябваше да си го плати кат ПИЧ......

Миииии, не знам кво точно виждаш ти!!!!!
            НО проблема е в ДОВЕРИЕТО...
            Щом продавача праща различна от обещаната стока, значи е НЕ КОРЕКТЕН....

Щот доверие трудно се печели, а лесно с губи.....
            Оценката, що е то изгнило е субективна.
            Там е проблемът.
            Ако за теб оралните изпълнения не са изневяра за жена ти може и да са.
            К.М.

Comment

Оценката, що е то изгнило е субективна.
              Там е проблемът.
              Ако за теб оралните изпълнения не са изневяра за жена ти може и да са.
              субективна била, тя тая работа не е като оная работа в грешен подфорум пишеш.
              точка

Comment

Ръждата си е ръжда от където и да се погледне. Не трябва да има две мнения по въпроса!

Comment

субективна била, тя тая работа не е като оная работа в грешен подфорум пишеш.
                  Напротив, всяка работа в човешки живот прилича на оная. Така е от както свят светува.

---------- Post added at 12:07 ---------- Previous post was at 12:06 ----------

Първоначално публикувано от Friend Покажи съобщение
                  Ръждата си е ръжда от където и да се погледне. Не трябва да има две мнения по въпроса!
                  Ръждата си е ръжда, а изгнилото си е изгнило.
                  Пръднята не е ако.
                  К.М.

Comment

...Ръждата си е ръжда, а изгнилото си е изгнило.
                    T.e. металите гният?
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
                      T.e. металите гният?
                      Така е на разговорен език. "Праговете са изгнили". Това означава, че ръждата е направила ДУПКА, или толкова е ръждясал металът, че ако боднеш с отверката и пробиваш всичко.
                      Много си буквален.
                      Аз видях ръждясал горен слой на това гърне, което не означава, че навътре има пробив, или че пълнежа на гърнето е издухал.
                      К.М.

Comment

...Много си буквален.
                        Няма лошо поне в техническата част на форума да бъдем такива, и без това сме вече нация от технически неграмотни специалисти по нищо...
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
                          Няма лошо поне в техническата част на форума да бъдем такива, и без това сме вече нация от технически неграмотни специалисти по нищо...
                          Ти си грамотен, ще ни спасяваш.
                          К.М.

Comment

Така е на разговорен език. "Праговете са изгнили". Това означава, че ръждата е направила ДУПКА, или толкова е ръждясал металът, че ако боднеш с отверката и пробиваш всичко.
                            Много си буквален.
                            Аз видях ръждясал горен слой на това гърне, което не означава, че навътре има пробив, или че пълнежа на гърнето е издухал.
                            гледаш ама не виждаш, май само вятър си правиш на устата. ръждата е окис на желязото, демек железен оксид или казано по друг начин-корозия. ей тия тъмните петна около гнилоча са точно това в задната вътрешна част на гърнето, прикрити от алуминизацията, която между другото се прави точно с антикорозионна защита. ако го чукнеш с дръжката на отвеката, корпуса ще се разпадне. гърнето е за контейнера по всички параграфи както казах. ако нещо не ти е ясно, питай. то не е срамно а срама е когато се излагаш и после го осъзнаеш.
                            точка

Comment

Ти си грамотен, ще ни спасяваш.
                              A, aз на теб чаках...
                              Вече ми е ляво да повдигаме темата, може да не е толкова черен човека и ще му е за обица. Ъъъъъ... 'Ристиени сме ве!
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

гледаш ама не виждаш, май само вятър си правиш на устата. ръждата е окис на желязото, демек железен оксид или казано по друг начин-корозия. ей тия тъмните петна около гнилоча са точно това в задната вътрешна част на гърнето, прикрити от алуминизацията, която между другото се прави точно с антикорозионна защита. ако го чукнеш с дръжката на отвеката, корпуса ще се разпадне. гърнето е за контейнера по всички параграфи както казах. ако нещо не ти е ясно, питай. то не е срамно а срама е когато се излагаш и после го осъзнаеш.
                                Това за какво го написа, не съм те питал. Сигурно не правиш разлика между окис и оксид./споко, няма такава, не се шашкай/ Няма да изпъкнеш колко много знаеш. Изтрий после и този "гениален" пост и си "обирай крушите". Егати трагедията.
                                Това гърне си е точно 40 кинта.

---------- Post added at 15:39 ---------- Previous post was at 15:32 ----------

Алуминизацията е много съществен елемент тук.
                                Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 17:36.
                                К.М.

Comment

Working...
                                X